fredag 29 januari 2010

Dagens drink - Kiwi


Årets bästa inköp är en råsaftcentrifug. Åh, vad jag älskar min råsaftcentrifug!


Jag har nu varit sjuk i över två veckor och förbättringen går väldigt långsamt, jag gör mitt yttersta fö att kurera mig själv. I skrivande stund sitter jag till exempel med en vitlöksklyfta i vardera näsborre, det är min kollega Boels så kallade "galna vampyren-kuren" som provas. Tårarna forsar ner för kinderna för det svider så ända in i (/&¤%...


Jag försöker också tvinga i mig gurkmeja varje dag trots att jag verkligen avskyr smaken av den vedervärdiga kryddan. En matsked om dagen är målet och jag har provat alla möjliga metoder för att få i mig det. Den hittills mest framgångsrika är att röra gurkmejan med smält kokosfett och sojamjölk och dricka upp det. jepp, jag dricker flytande fett om det underlättar att få ner gurkmejan!
Dessutom intar jag, dock med större lätthet, en dos ingefära och citron i min morgondrink.
Jag gör också nässköljningar, spritgurglingar, ångbad, nässprejande, hälsokostpreparatsfrossande, superfoodsätande och GUD _VET_ALLT för att jag ska bli frisk!Allt, utom värktabletter och pencillin. Ja, ni får väl säga vad ni vill om det tror jag. Här kommer i alla fall första delen i serien "dagens drink".
4 kiwifrukter
2 päron

Inga kommentarer: