Enklaste efterrätten!
Panna Cotta med vitchoklad, havtorns- & passionsfruktscurd & morotschips
pannacotta
följ recept på gelesockerförpackning men byt ut 1/4 av grädden mot standardmjölk
lägg i en skrapad vaniljstång/4p.
låt ev.vit choklad smälta ner i den varma grädden, 100g/4p.
havtornskräm för 4p
½förp havtorn
4 passionsfrukter
4 stora äggulor
mixa havtorn och passioner. Sila och vispa med äggulor. värm under omrörning tills det tjocknar. fördela på pannacottan.
morotschips
hyvla morötter tunt på valfri led
koka snabbt i sockerlag
låt torka i ugnen på ca. 100C värme tills de är krispiga
5 kommentarer:
Jepp, den ska jag helt klart laga nästa gång jag har middag!
tack!
Va? Morotschips? Mums, det vattnas i munnen....det måste jag prova!
GOD JUL!
vad det låter gott! men vad för förpackning havtorn, var får du tag på den och hur ser den ut? är de torkade, frysta?
och hoppas att ni hade en underbar semester! kram
finns i vanliga frysdisken numera.Ett vanligt märke som har frysta bär men jag kommer inte på vad det heter.
vit förpackning med bild på bären och text i samma färg som bärsorten.
man kan hoppa över chokladen om man vill
Skicka en kommentar