torsdag 2 april 2009

Spenatsallad


Jag fattar inte att jag inte tagit någon bild på den här vackra och fantastiskt goda salladen! Inte riktigt raw trots taggen, den som vill ha 100% raw groddar kikärtorna istället för att ta kokta.
Spenat och kikärtssallad (2port)
2 nävar spenatblad
6-8 soltorkade tomater
1 kruka basilika
1 brk kikärtor
½ näve cashewnötter
gröna oliver
½ orange paprika
2 tomater
citronsaft
rapsolja
salt och peppar
Hacka tomat, paprika och strimla de soltorkade tomaterna. Smaka av med citron, rapsolja och salt och peppar.
Jag älskar,älskar,älskar att använda hela örter som salladsblad. Det är sååå lyxigt! Det blir naturligtvis också fantastiskt gott! Dessutom gillar jag verkligen färsk spenat, det blir de bästa salladsbladen men är också väldigt gott i varm mat.

Inga kommentarer: