måndag 5 september 2011

Green cream & rotsakstagliatelle

Raw food tar 10 minuter att laga och genererar knappt nån disk. Dessutom, känns det som om man kan ta vadsomhelst och göra något gott av det!
Det här är resterna av helgens middag och några halvglömda rotsaker i kylskåpet.

2 morötter
1/4 majrova
1/4 kålrot

skiva tunt och strimla till tagliatelle.



en näve cashewnötter
1 pressad citron
en näve rucolasallad
3 vårlökar

mixa till en slät kräm.

Servera tillsammans som pasta och sås och ät en frukt efteråt!

Jag hade faktiskt gått ner 2kg efter en veckas detox/ raw foodande men jag vet inte om det är en slump. Det visar sig nästa vecka. Sötsuget hanteras med torkad frukt och mörk choklad. Det funkar bättre för mig än LCHF-tänk. Jag tror på GI som i GotterI!

1 kommentar:

Gunilla sa...

Johanna, jag gläds åt att du är tillbaka i bloggvärlden.
Kramar!