tisdag 5 februari 2008

Matbloggare - ni är bäst!

Nu har jag äntligen insett att jag såklart ska få mailmess om kommentarer till mina inlägg. Jag har ju missat en del besökare och det vill jag verkligen inte! Jag har inte riktigt tid att surfa runt och leta bloggar men när någon kommer hit och har en egen blogg är det superskoj, då får jag möjlighet att kolla in den!

Dessutom - så är det underbart skoj att få kommentarer på inläggen! Utan kommentarer och feedback kommer den här bloggen snabbt att falna. Jag lever på att ni läser - så stort tack till alla!

De länkar till matbloggare som jag har är bloggar som jag har hunnit titta igenom lite extra noga och som i något avseende imponerat. Det finns massor, massor med bloggar och jag vill att min lista ska vara överskådlig, därför tar jag bara med de jag verkligen älskar och har hyfsad överblick på.

De nyaste tilläggen måste bara pushas lite extra för:

Kopandafoods: Bästa veganbloggen jag läst. Fantastisk receptsamling. Med lite fler uppdateringar skulle jag vara jätteglad!
O ´Holy sweet & Sockersött: Kolla in de här sockerbagarna! Jag bloggade en tårtkavalkad med några av mina trevande försök på sockerbaksområdet men det är inget emot vad de här brudarna presterar!
Som motvikt till det söta, läs gärna Annas (Sockersött) GI-blogg. Massor av recept jag måste kolla igenom!

Andra som jag för tillfället kollar in är:
Kardemumma
Kinnas blogg - mormors mat
rubus arcitus
I lilla Myzans kök
Tofu for two
vegoskåne
veg bitch

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Tackar för omnämningen! Jag ska försöka uppdatera oftare, går dåligt ihop med heltidsarbete bara. Men nu finns iaf ett nytt inlägg, ett till kommer snart. Och så uppdateras ju receptsamlingen ibland också (ok för sällan, men...)

(by the way - din sida är också grym!)

Kinna sa...

Instämmer med föregående talare. Tack för omnänmingen. roligt om du kollar in. =)