Det här är alldeles superenkelt och jag tror att jag skrivit om det förr men det tål att upprepas. En god sojadressing kan användas till mycket. T.ex. att marinera qournfileér i som sedan skivas, steks och blandas med sockerärtor och rostade sesamfrön. Som ovan alltså. Väldigt GI!
1 vitlöksklyfta, riven
en fingerslängd riven ingefära
finstrimlad salladslök
ev. strimlad röd chili ( jag utesluter)
några droppar sesamolja (smaksak)
spä ut med god soja till vinägrettkonsistens
eller använd Teriyaki som också är jättegott! Smaskens att marinera svamp, broccoli och nudlar i.
onsdag 12 augusti 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Det här måste vara det godaste receptet jah på länge. Inte för att jah smakat men det vattnas i munnen när jah ser bilden. Måste provas. Tack för ny inspiration i köket.
Skicka en kommentar